Brandslukkere

Alle Ildslukkere fra Housegard er DS godkendte. Hvilket betyder at de kan genanvendes efter 5 år og må genfyldes efter brug. Dette på min fyldestation til Housegard Ildslukkere med DS ID1014.
Da jeg har fyldestation til Housegard Ildslukkere, er jeg ikke bundet af at havde gamle ildslukkere, da jeg kan genanvende dem alle. Ligeledes går jeg selv tilsyn / servicere ildslukkere, og her bruger jeg selv et stort antal ildslukkere, som skiftes hos kunderne hvert 5. år. JF. AT. BEK. 289 kap. 5
Mange firmaer har idag fokus på Miljø - alså genanvendelse af en Ildslukker. En Ildslukker der ikke er -DS- certificeret skal bortskaffes ved udløb og efter evt. brug. DE KAN IKKE GENFYLDES.

 - Det gør at jeg kan WEB sælge Housegard ildslukkere billigere, da jeg ikke har samme chance for tab, som en almindelig butik.
-  Ønsker du genfyldning af Ildslukkeren, kan du se prisen under de enkelte ildslukkere.
-  Alle priser er FRAGTFRI LEVERET ved køb over 650 kr. 

Genopfyldning er i sjældne tilfælde ikke økonomisk rentabelt. Jeg kan ikke altid hamle op med en fabriksfremstillet Ildslukker. Men de fleste kan betale sig. Nedenstående priser er med fragt. Henter du selv ildslukkeren , fratrækkes ca. 100 kr. ialt pr. Ildslukker.

Vis som Gitter Liste

12 varer

Faldende orden
pr. side