Brandskilt DS7010 - Branddør med tekst, - lukkes ved arbejdstids ophør og ved brand

Kun %1 tilbage
Varenr.
Branddør DS7010 - lukkes ved arbejdstids ophør og ved brand

Vælg materiale og størrelse

1. Start med at vælge det materiale, skiltet skal være tykt på.

2. Efterfølgende skal du vælge den størrelse, du ønsker skiltet i.

3. Når materiale og str. er valgt, kan du se skiltets pris og antal på lager.
Fra 17,50 kr. 14,00 kr. Normalpris 17,50 kr.
Specifikationer
Type Branddørsskilt
Beskrivelse

Kapitel 7: Drift-, kontrol- og vedligehold af brandforhold i og ved bygninger

7.3.2.3. Branddøre
Branddøre er døre mellem brandmæssige enheder, der i en brandsituation skal være lukket.  Normalt er branddøre forsynet med en selvlukkemekanisme (pumpe), der automatisk lukker døren efter brug. Døre fra opholdsrum til flugtvejsgang, og døre der normalt vil være lukket og aflåst, kan dog være udført uden selvlukkemekanisme, f.eks. døre fra trapperum til en beboelsesenhed i anvendelseskategori 4.

Branddøre med selvlukkemekanisme må kun kunne fastholdes i åben stilling, såfremt de er udstyret med et ABDL-anlæg (automatisk branddørlukningsanlæg). Øvrige branddøre med selvlukkemekanisme må ikke fastholdes i åben stilling, og selvlukkemekanisme på døre må ikke fjernes eller sættes ud af funktion.

Branddøre og brandporte, mellem brandmæssige enheder med stor brandbelastning (større end 1.600 MJ/m² gulvareal) og udført med ABDL-anlæg, skal lukkes ved arbejdstids ophør og  markeres med skilt med teksten ”BRANDDØR lukkes ved arbejdstids ophør og ved brand”. Branddøre uden selvlukkemekanisme skal, så vidt det er muligt, lukkes i tilfælde af brand. Personalet skal være informeret herom